Skip to main content

Een wens die ik a langer koesterde is in vervulling gegaan: ik heb een boek geschreven! De vrijheid om voluit te leven. Dat is de titel van mijn boek. En wow, wat geeft me dit een trots gevoel om dit nu te mogen delen!

Met dit persoonlijke boek wil ik jou als lezer verleiden om veel meer de ontmoeting met jezelf aan te gaan, je te bevrijden van alles waardoor je je regelmatig onvrij voelt in bijvoorbeeld je huwelijk, je carrière, je financiën of door patronen vanuit je jeugd. Om vervolgens te ervaren hoe het is om vanuit vrijheid voluit te leven. Zonder dat je van alles overhoop hoeft te gooien.

Donderdag 17 september heb ik, in de late avondzon in de tuin, mijn boek mogen presenteren aan een groep dierbare mensen die dicht bij me staan. Ik geniet van alle mooie reacties die ik nu al ontvang. Wat een avontuur zo’n boeklancering!

 

Meer weten? https://jacquelinewiener.nl/mijn-boek/