Skip to main content

Door bewust met jezelf te verbinden, maak je de weg vrij om met anderen te verbinden.

LEIDERSCHAP & TEAMONTWIKKELING

Leiderschap en teamontwikkeling gaan hand in hand. Door het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap leert ieder teamlid kwetsbaar en reflectief te zijn. Dit zorgt voor meer begrip, betrokkenheid en respect binnen het team. Vanuit deze situatie kan gezamenlijk worden gewerkt aan het vergroten van de effectiviteit en slagkracht. Van elk individu, van het team en van de organisatie.

Voorafgaand aan een traject ga ik met ieder individueel teamlid in gesprek. Zo ontwikkel ik een goed beeld van de teamdynamiek en stimuleer bij de teamleden het vertrouwen en de bereidheid om zich open te stellen tijdens het teamontwikkelingstraject. Het doel is dat alle teamleden zich eigenaar voelen van het proces en van de gezamenlijk gestelde doelen.

Voor teams die willen ervaren hoe de natuur kan bijdragen aan een proces van eenheid, verbinding en bezieling, organiseer ik leiderschapsreizen in Noord-Spanje.

Neem contact op

Jacqueline heeft een aantal sessies met mijn Management Team gedaan om zowel ons als team naar het volgende niveau te brengen alsook ieder individu qua leiderschap verder te ontwikkelen. Zij heeft ons op een hele persoonlijke wijze begeleid, waardoor ieder teamlid vol vertrouwen zichzelf kwetsbaar en open durfde op te stellen. Het resultaat van deze sessies is dat we als team nog meer betrokkenheid bij elkaar hebben gecreëerd en als gevolg daarvan onze slagkracht hebben vergroot.

Richard Bruensvan Lanschot Kempen

Na uitstekende ervaringen met haar teamcoaching bij CPB heb ik in 2014 in mijn nieuwe functie bij Netspar opnieuw de hulp in geroepen van Jacqueline Wiener. In een beperkt aantal intensieve sessies is Jacqueline er opnieuw in geslaagd om een blijvende omslag in sfeer en professionaliteit in het team tot stand te brengen. Op haar persoonlijke, prettige en waar nodig doordringende manier weet Jacqueline mensen te raken en aan te spreken op inzet voor elkaar en voor de organisatie. Met als effect dat iedereen met plezier naar z’n werk gaat.

Casper van EwijkAlgemeen directeur van Netspar, het netwerk voor pensioenonderzoek