Skip to main content

Ontdek hoeveel invloed je zelf hebt. Niet op wát er op je pad komt, maar wel op de manier waarop je ermee omgaat.

EXECUTIVE COACHING

In mijn executive coaching kun jij jouw natuurlijk leiderschap versneld versterken. Ik begeleid je om naar je kern te gaan, jezelf te leren kennen op diepere lagen, ik wakker jouw vuur aan en help je ontdekken hoe je nog meer regie over jouw leven kunt nemen en je impact op je zakelijke omgeving kunt vergroten.

Graag stimuleer ik je om antwoorden te vinden op vragen als: Wat wil je bereiken? Waar verlang je naar? Welke belemmeringen ervaar je? Hoe neem je verantwoordelijkheid om je doelen te bereiken? 

executive coaching jacqueline wiener

Als coach houd ik je een spiegel voor. Soms is dat confronterend, maar ik houd altijd oog voor jou en het proces. Ik stel onverwachte vragen, maak je aan het lachen, help je over barrières heen te stappen en bied je zicht op alternatieve routes. Alles is erop gericht om het maximale uit jezelf te halen en negatieve patronen te doorbreken. Zo maak je de weg vrij om je ambities en dromen als mens en professional te realiseren.

executive coaching jacqueline wiener

Jacqueline heeft een rustgevende manier van luisteren en stelt altijd weer de juiste vragen. Het voelde nooit alsof ik in een bepaalde denkrichting werd gemanoeuvreerd. Ze beheerst de kunst iemand zijn eigen weg te laten vinden.

Bruno SetolaDesign director Studio Dumbar

Jacqueline heeft een rustige en natuurlijke benadering waardoor ik me gehoord voel en op mijn gemak ben. Ze heeft het vermogen de grote lijnen te zien en doortastende feedback te geven. Ik krijg duidelijke handvatten om mee te werken.

William van HoutumInternist-endocrinoloog Spaarne Ziekenhuis

Jacqueline coached me individually, and I've also experienced the effects of several management team coaching sessions within Van Lanschot. Of all the coaches I have met during my career, Jacqueline is clearly the best. She truly possesses all the skills and competences for senior management- and boardroom coaching.

Rob van OostveenManaging Director, head of Corporate Banking at Van Lanschot Bankiers