Skip to main content

De natuur spiegelt, geeft letterlijk en figuurlijk zuurstof, helpt je om te verbinden met jouw ware natuur.

Gun jezelf iets bijzonders
Trek de natuur in samen met wildernisgids Ian Read

Wil jij ervaren hoe je door terug te gaan naar simpliciteit en stilte, bewuster kunt worden van wat er echt in je omgaat?

Voel jij behoefte om tijd en ruimte voor jezelf te hebben?

Wanneer je je verbindt met de natuur worden je ogen geopend voor je eigen natuur, voor wie je echt bent, waar je staat en wat jouw rol is in het grotere geheel.

Van 1 tot 2 februari 2024, van 15.00 tot 15.00 uur organiseer ik samen met wildernisgids Ian Read een 24-uurs mini-leiderschapstrail op de Veluwe. 24 uur in de natuur, zonder telefoon, zonder planning, zonder programma. Door even uit de dagelijkse tredmolen te stappen geef je jezelf de kans om weer de verbinding met jezelf aan te gaan, innerlijke rust te ervaren en je eigen pad te (her)ontdekken.

Ian Read begeleidt leiderschapstrails in Zuid-Afrika en hij kan je als geen ander laten ervaren hoe je in verbinding komt met de natuur en met jezelf. Doordat hij helemaal aanwezig is, verbonden en volledig in het nu, creëert hij ruimte voor anderen om dat proces zelf ook in gang te zetten.

Ian is tevens oprichter van Kenchaan Foundation, een stichting die zich inzet voor het behoud van de unieke Zuid-Afrikaanse wildernis.

  • Wanneer:    1 tot 2 februari 2024, van 15.00 tot 15.00 uur.
  • Locatie:        Vuurplaats Welna (Gelderland)
  • Kosten:         € 195,-

Daarnaast vraag ik je een vrijwillige bijdrage voor Ian en
Kenchaan Foundation. Deze bijdrage wordt rechtstreeks ingezet voor een programma waarbij Ian een ondernemende groep mensen uit de lokale community meeneemt op trail in het iMfolozi wildpark. Deze mensen zijn er vaak zelf nog nooit geweest, ondanks dat ze op steenworp afstand wonen. Na deze trailervaring ontvangen ze van Duncan Pritchard een small business course om hun social entrepreneurship, gericht op ecotoerisme en natuurbehoud, te starten.

Wat zeggen deelnemers over deze trail?

“Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld in een groep met 16 mensen.”

“Ik heb ontdekt hoe ik weer kan vertrouwen op mijn hart.”

“Ik heb mijn telefoon geen seconde gemist en kon veel gemakkelijker loslaten dan ik dacht.”

“De natuur heeft me absoluut dichterbij mezelf gebracht.”

Heb je belangstelling of wil je je al aanmelden?

Neem contact op