OVER MIJ

In 2014 kreeg leiderschap voor mij een nieuwe betekenis toen ik zelf als deelnemer aan een leiderschapstrail in Zuid-Afrika diep werd geraakt. Ver weg van al het moeten vond ik in Afrika de rust en ruimte om heel dicht mijzelf te zijn. Het werd stil in mijn hoofd en rustig in mijn hart. Een ervaring die mijn leven heeft veranderd en tot nieuwe keuzes heeft geleid. Ik ben midden in de natuur gaan wonen en werken, en geniet van wat ik het liefst doe: mensen en organisaties begeleiden bij het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap.

“To lead yourself, to know your needs, to recognize them and to ‘feed’ yourself. Dat is voor mij de betekenis van natuurlijk leiderschap.”

Sinds 2016 ben ik als bestuurslid verbonden aan Kenchaan Foundation. De Zuid-Afrikaanse natuur gaat me aan het hart en ik wil graag bijdragen aan het behoud ervan. Het doel van Kenchaan Foundation is het creëren van een win-win situatie waarin natuurbehoud en groeiende welvaart voor de lokale bevolking hand in hand gaan.

 

Mijn kracht, mijn expertise en mijn passie liggen in het coachen van executives en high performance teams. Als spreker verzorg ik prikkelende keynotes en workshops waarin ik mensen inspireer en aanzet om een natuurlijk leider te zijn.

 

Wil je meer weten over mijn programma’s en mijn stijl van werken? Neem contact met mij op en ik vertel je graag meer.

 

 

Laten we kennismaken!

Over mij Jacqueline Wiener