OVER MIJ

Schrijvers moeten schrijven, kunstenaars moeten creëren. Groeien en ontwikkelen is mijn manier van leven, ik kan niet anders. Vanuit een diep verlangen naar een gelukkig en zinvol leven. Rond mijn veertigste heb ik het roer omgegooid en ben ik coach geworden. In dit werk komt samen wat mij drijft: groei van mezelf en groei van anderen. Bij alles wat ik doe is natuurlijk leiderschap mijn rode draad. Natuurlijk leiderschap is voor mij de mooiste manier om mijn leven vorm te geven, te verrijken en moeitelozer te maken. En daar met volle teugen van te genieten.

Natuurlijk leiderschap is grenzeloos, de mogelijkheden om jouw leven ten volle te leven zijn ook grenzeloos.

Naast mijn werk als executive coach en facilitator ben ik key note speaker en geef ik workshops. Daarnaast is een wens die ik a langer koesterde in vervulling gegaan: ik heb een boek geschreven met de titel ‘De vrijheid om voluit te leven’. De vrijheid om je leven voluit te leven is voor mij sterk verbonden met het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap. Hoe je ook leeft, welke rol je ook inneemt, iedereen kan er op elk moment voor kiezen om haar of zijn natuurlijk leiderschap te ontwikkelen. Daar geloof ik in, zo richt ik mijn eigen leven in en daarin stimuleer ik anderen om een vergelijkbaar pad te lopen!

 

Meer over mijn boek

De Zuid-Afrikaanse natuur gaat me aan het hart en ik wil graag bijdragen aan het behoud ervan. Sinds 2016 ben ik als bestuurslid verbonden aan Kenchaan Foundation. Het doel van Kenchaan Foundation is het creëren van een win-win situatie waarin natuurbehoud en groeiende welvaart voor de lokale bevolking hand in hand gaan.