Skip to main content

De natuurlijk leider is zich bewust van alles wat hem kenmerkt en wat hem ter beschikking staat.

KEYNOTE VOLUIT LEVEN, VOLUIT WERKEN
De kracht van natuurlijk leiderschap

In deze tijd van grote veranderingen, van ontelbare prikkels en een toekomst die op zijn minst onvoorspelbaar is, is er een grote behoefte aan houvast. Houvast die je nergens anders vindt dan in jezelf. 

Ik zie talloze mensen met prachtige banen die toch moeite hebben met voluit werken. De reden: ze zijn nog niet in staat om voluit te leven. De patronen die ze eerder in hun leven ontwikkelden, zitten hen onbewust nog in de weg. 

Ik ben gaan onderzoeken wat er voor nodig is om wél voluit te kunnen gaan. De sleutel? Natuurlijk leiderschap. In mijn keynote laat ik je zien, horen en ervaren hoe de kracht van natuurlijk leiderschap werkt. Het begint bij jezelf leiden, vanuit wie jij van nature bent. Steeds weer de verantwoordelijkheid nemen voor wat jij ervaart. Om daarna jouw natuurlijk leiderschap in te zetten in je werk. 

Voluit werken begint dus met voluit leven. Juist in tijden van hoge werkdruk, moeizaam samenwerkende teams en minder verbinding door hybride werken, maak je met natuurlijk leiderschap het verschil. Voor jezelf. En voor je team.

Boek mij als spreker op jouw event
WORKSHOPS NATUURLIJK LEIDERSCHAP

Voor Raden van bestuur, directies, MT’s en professionals organiseer ik incompany workshops op maat. Bedoeld om te motiveren en inspireren om met natuurlijk leiderschap aan de slag te gaan. Deze workshops bieden de kans om op een snelle en laagdrempelige manier het leiderschap binnen de organisatie of in een team te vergroten. Het is een manier om mensen bewust van zichzelf te maken en meer verantwoordelijkheid te laten nemen.

Het programma begint meestal met een introductie (live of online). Daarna lezen de deelnemers mijn boek om meer inzicht te krijgen in zichzelf en te ontdekken waarmee ze aan de slag willen gaan of wat ze nodig hebben. Verdiepingsessie(s) die daarop volgen – online of in de natuur – worden ingevuld op basis van de wensen, behoeften en doelen van de organisatie en de deelnemers.

Deze workshops verzorg ik in het Nederlands en het Engels.

workshops keynotes jacqueline wiener

Neem contact op

De kracht van de natuur en de mogelijkheid bieden om stil te staan en te reflecteren wilde ik graag delen met het Kearney team. Het belang was nog groter omdat we steeds meer virtueel samenwerken en we graag de persoonlijke connectie wilde behouden.
De reis begon met het boek van Jacqueline en een gezamenlijke sessie waarin Jacqueline haar persoonlijke verhaal deelde en handvaten bod waar ieder voor zichzelf ‘mee aan de slag kon gaan’. Dit werd gevolgd door serie van goede gesprekken die vooral gericht waren op de kernboodschap van het boek: het goed begrijpen van je innerlijke drijfveren (en blokkades) om vanuit daar het vertrouwen in jezelf en elkaar te vergroten en je vrij te voelen. Eindbestemming van deze reis was Roggebotstaete waar we 24 uur met elkaar in de natuur doorbrachten. Deze reis van natuurlijk leiderschap heeft ons team veel gebracht: aandacht voor elkaar, meer begrip, diepere verbondenheid en vooral ook het besef wat voor leuke club mensen we zijn!

Jurgen van WeegenVoormalig Managing Partner bij Kearney Benelux