Skip to main content

Ontdek hoe je vanuit je diepste wezen kunt leven en werken

PODCASTS

In VAN BINNEN, de podcast krijg je een unieke inkijk in een real-life coaching sessie met mensen die op een kruispunt staan in hun leven, tegen iets aanlopen wat hen belemmert of die juist actief richting willen geven aan een volgende stap die echt bij hen past. Ik stimuleer hen in deze eenmalige sessie om hun natuurlijk leiderschap te ontwikkelen.

Natuurlijk leiderschap gaat over jezelf leiden. Bewust worden van je kracht en kwetsbaarheid. En van daaruit acteren. Dat geeft je de mogelijkheid om meer regie over je eigen leven te pakken. En het mooiste is als je vanuit vrijheid voluit kunt leven en een grotere impact kunt maken op je (zakelijke) omgeving.

Door het delen van de herkenbare vragen en verhalen van mensen die natuurlijk anoniem blijven, wil ik jou als luisteraar inspireren om in gesprek te gaan met jezelf en je stimuleren om je eigen natuurlijk leiderschap te ontwikkelen. Wanneer je ervaart hoe het is om contact te maken met jezelf ‘van binnen’ kun je jezelf gaan leiden en van daaruit anderen.

Elke maand maak ik een nieuwe aflevering. Wil je zelf een keer in gesprek om een nieuwe stap te zetten in jouw leven? Of wil je meer informatie ontvangen?

OVERZICHT RECENTE PODCASTS

Ik ervaarde deze podcast alsof je zelf weer even een sessie hebt met een steengoede coach. Echt een unieke podcast, door het kijkje in een echt gesprek. Elke minuut raakt, het zit boordevol kwetsbare momenten, maar ook handige vragen die je aan jezelf kunt stellen om na het luisteren direct een betere versie van jezelf te zijn.

Britt Noppen

Wauw, wat een mooie gesprekken! Leerzaam en inspirerend, zoals complexe situaties teruggebracht worden naar de kern en er licht en lucht gecreëerd wordt voor de gesprekspartner. Inderdaad zijn de thema's voor bijna iedereen herkenbaar en ik denk dat velen er iets uit kunnen halen dat hen verder helpt. Ik kijk uit naar de volgende afleveringen.

Tamar Citroen