Title Image

SAMEN MET

In mijn programma’s werk ik samen met andere ervaren professionals die net als ik gedreven worden door persoonlijke ontwikkeling en groei.

Jacqueline Wiener samen met Edsart Krijger
Edsart Krijger

Edsart is een ervaren coach en Learning & Development specialist. Hij brengt een stevige ervaring vanuit het bedrijfsleven mee in zijn coachings- en leiderschapsprogramma’s.  Edsart inspireert je leiderschap te nemen over leven en werk en tot het maken van keuzes. Zijn directheid in combinatie met zijn sensitiviteit typeren Edsart en zorgen voor een versnelling in je ontwikkelproces. Samen met Edsart faciliteer ik de Masterclass Natuurlijk Leiderschap.

www.krijgerenco.nl

Zita Jankovich

Zita was tien jaar investment banker. Een wereld waarin alles draait om daadkracht en snelheid. Die ervaring komt goed van pas in haar werk als coach, begeleider van de WIENERVISIE cirkels en facilitator van leiderschapstrajecten. Ik werk graag met Zita, ze is empathisch en to the point, enthousiast en uitermate kundig. Zita weet op een rustige manier, doortastend en met humor door te dringen tot de kern.

www.zithaka.nl

Hans Schenkels

Hans is een bewogen en bevlogen man. Hij weet mensen vanuit zijn achtergrond als acteur en regisseur te verleiden om in beweging te komen, om vanuit kwetsbaarheid op de voorgrond te treden en in het licht te gaan staan. Hans brengt in mijn leiderschaps- en teamontwikkelingstrajecten verdieping aan en geeft handvatten waar mensen weer terug in de waan van de dag nog lang plezier van hebben.

www.hansschenkels.nl

Ian Read
Ian Read

Ian Read is een lokale gids in Zuid-Afrika. Hij zet zich met hart en ziel in voor het behoud van de natuurparken en in het specifiek voor de ontwikkeling en het behoud van het natuurpark Ithala.  Het is een voorrecht om met hem op trail te gaan. Zijn wijsheid en kennis van de natuur zorgen voor een enorme groei in het bewustzijn van de deelnemers.