Title Image

NATURE TRAIL IN ZUID-AFRIKA

 

Wandelen over de paden van de dieren, slapen onder de sterren en in contact komen met je diepste verlangens. Dat is wat deze nature trail in de ongerepte natuur van Zuid-Afrika je brengt. In de stilte vind je jouw antwoorden en maak je keuzes vanuit je hart. De kracht van de natuur helpt je leiderschap over je eigen leven te nemen om van daaruit anderen te kunnen leiden, inspireren en motiveren.

 

Ik organiseer nature trails onder de vlag van Kenchaan Foundation. Door mee te gaan op deze trail geef je jezelf een onvergetelijke ervaring en de mogelijkheid om je natuurlijk leiderschap te vergroten. Tegelijkertijd draag je bij aan de missie van Kenchaan Foundation. De opbrengst van de trail gaat volledig naar Kenchaan Foundation.

nature trail leiderschapsreis zuid-afrika

 

Kenchaan Foundation

Connecting People and Nature

Kenchaan Foundation zet zich in voor het behoud van de unieke Zuid-Afrikaanse natuur en wildernis. We financieren en ondersteunen projecten die erop zijn gericht om de lokale bevolking te betrekken bij de ontwikkeling van de natuurparken. Door hen de waarde te laten inzien van de natuur en tevens nieuwe kansen te bieden op het gebied van werk en inkomen, creëren we een situatie waarin natuurbehoud en groeiende welvaart hand in hand gaan.

De nature trails in Zuid-Afrika worden begeleid door Ian Read. Ian Read is een lokale gids. Hij zet zich met hart en ziel in voor het behoud van de natuurparken en in het specifiek voor de ontwikkeling en het behoud van het natuurpark Ithala. Het is een voorrecht om met hem op trail te gaan. Zijn wijsheid en kennis van de natuur zorgen voor een enorme groei in het bewustzijn van de deelnemers.

 

De eerstvolgende reis naar Imfolozi, Zuid-Afrika staat gepland van 9 – 18 juli 2021. Je bent van harte welkom!

Meer weten of je aanmelden?