MIJN BOEK: DE VRIJHEID OM VOLUIT TE LEVEN

In ’t kort

Voluit leven, hoe doe je dat? Soms voel je je onvrij, in je leven, je huwelijk, je financiën, je carrière of in patronen vanuit je opvoeding. Via dit boek ga je herkennen waar en op welke momenten jij je onvrij voelt. Soms confronterend, maar vooral verrijkend en verruimend. Jacqueline neemt je via haar persoonlijke en kwetsbare verhalen en haar rijke ervaring als executive coach mee op een ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld. De vrijheid om voluit te leven is een boek om in alle rust tot je te nemen. Het zet je met je beide benen op de grond én laat je vliegen. Fly like an eagle.

“Groeien en ontwikkelen is mijn manier van leven, ik kan niet anders. Vanuit een diep verlangen naar een gelukkig en zinvol leven. Bij alles wat ik doe is natuurlijk leiderschap mijn rode draad. Het is voor mij de mooiste manier om mijn leven vorm te geven, te verrijken en moeitelozer te maken. En daar met volle teugen van te genieten. Als jij natuurlijk leiderschap een plek geeft in jouw leven, zul je ontdekken hoeveel invloed je zelf hebt. Niet op wát erop je pad komt, maar wel op de manier waarop je dat beleeft en hoe je ermee omgaat.” – Jacqueline Wiener

Aanbevelingen

“Wieners boek keert de voorspelbare cultuur van ‘winners’ volkomen binnenstebuiten. Bedachtzaam kunnen stilstaan in plaats van onbezonnen te willen triomferen, verbinding zoeken in plaats van egocentrisch in te bunkeren, met open geest durven vernieuwen in plaats van blind vooruit te bonken. Ik zou dit boek willen verplichten voor enkele wereldleiders, maar laat mij beginnen om het aan te bevelen voor gewone mensen die een stukje verantwoordelijkheid willen opnemen.”

Dirk De Wachter, Belgisch psychiater, psychotherapeut, hoogleraar en schrijver

“De vrijheid om voluit te leven is een schitterend pleidooi voor natuurlijk leiderschap. Het is ook een warm en persoonlijk boek. Doordat de eigen ervaringen van Jacqueline en de casussen voorop staan, sprankelt het verhaal. Nergens wordt het uitleggerig of belerend, dat vind ik heel knap.”

Dr. Arthur Eaton, psycholoog en schrijver, o.a. voor De Groene Amsterdammer en
NRC Handelsblad.

MEER REACTIES VAN LEZERS