Title Image

MASTERCLASS NATUURLIJK LEIDERSCHAP

Hoe kun je op authentieke wijze, met oog voor je omgeving en voor actuele leiderschapsthema’s, richting geven aan je eigen toekomst en die van je team of organisatie? Dat is de vraag die centraal staat in de Masterclass Natuurlijk Leiderschap. 

Gedurende zes maanden gaan we op reis. Letterlijk en figuurlijk. Tijdens een leiderschapstrail van drie dagen ga je ‘back to basic’ en uit je comfortzone. Terug naar de essentie van wie jij bent. In de natuur maak je verbinding met jezelf en ontwikkel je jouw leiderschapskompas. Na de trail gaat de reis verder. We begeleiden je bij het ontdekken van jouw ontwikkelverlangen. In een ‘out of the box’ workshop laten we je ervaren hoe je acteert in contact met de ander en leer je om dit nog meer vanuit authenticiteit te doen. Vervolgens word je aan de hand van vier actuele leiderschapsthema’s bewust gemaakt van wat er speelt in de wereld om je heen en wat dit betekent voor jouw leiderschap. Aan het einde van de masterclass valt alles samen en schrijf je jouw persoonlijk leiderschapsverhaal.

HET PROGRAMMA

We hebben een verdiepend en doeltreffend programma ontwikkeld, gebaseerd op drie pijlers: authenticiteit, omgevingsbewustzijn en jij als leider. Natuurlijk leiderschap gaat over verbinding. Door je te verbinden met jezelf en je omgeving ben je in staat om op authentieke wijze leiding te nemen en te geven.

Deze masterclass is bedoeld voor directeuren, ondernemers, leidinggevenden en professionals met minimaal 10 jaar werkervaring die zich verder willen ontwikkelen met als doel hun natuurlijk leiderschap te versterken. 

LEES MEER OVER HET PROGRAMMA VAN DEZE UNIEKE MASTERCLASS!

We bieden deze Masterclass incompany aan en gaan graag met je in gesprek om een programma op maat te maken dat aansluit bij de ontwikkeldoelstellingen van jouw organisatie.