Title Image

EEN LIFE CHANGING EXPERIENCE

 

Wandelen over de paden van de dieren, slapen onder de sterren en in contact komen met je diepste verlangens. Dat is wat een leiderschapsretraite naar Zuid-Afrika met zich mee brengt. In de stilte vind je jouw antwoorden en maak je keuzes vanuit je hart. De kracht van de natuur helpt je leiderschap over je eigen leven te nemen om van daaruit anderen te kunnen leiden, inspireren en motiveren.

 

Mijn eerste ervaring in de wildernis van Zuid-Afrika heeft zonder meer mijn leven veranderd. Ver weg van al het moeten, vond ik in Afrika de rust en ruimte om helemaal mijzelf te zijn. Het werd stil in mijn hoofd en rustig in mijn hart. Ik wist hoe ik verder wilde, zowel persoonlijk als professioneel. Een onvergetelijke ervaring, die ik anderen ook gun. Daarom organiseer ik leiderschapsretraites naar Zuid-Afrika, in samenwerking met Ian Read. De eerstvolgende reis naar Imfolozi staat gepland van 28 juni tot 7 juli 2019. Ian is gedurende de reis onze lokale gids.

Meld je aan

Retraite zuid afrika jacqueline wiener

 

Het programma

Het programma bestaat uit de volgende elementen:

Een intakegesprek: op zoek naar de essentie van jouw ontwikkelvraag;

Een dag kennismaken met de groep waarin ik je mentaal en praktisch voorbereid op deze reis;

Zes dagen in de wildernis, wandelen over de paden van de wilde dieren, slapen onder de sterren;

Samenkomst met de groep, ervaringen delen en borgen;

Een persoonlijk afrondend gesprek.

Investering

De totale investering voor deze leiderschapretraite bedraagt € 3.500,- excl btw. Dit is inclusief verblijf, catering en vervoer ter plekke. De vlucht van Amsterdam naar Durban is niet inbegrepen.

Meer weten?