De natuur biedt je een plek waar je je kunt verbinden met je eigen natuur. Een plek om te ontdekken wat er nodig is om je ambities en dromen te realiseren.

LEIDERSCHAPSREIZEN VOOR INDIVIDUEN

Het hoogtepunt van deze leiderschapsreis is een nature trail in de wildernis van Zuid-Afrika. Je maakt deze reis als je toe bent aan een volgende stap in je leven. Als je op een kruispunt staat of als je de wens hebt iets in je leven te veranderen. De pure natuur van de wildernis helpt je om in contact te komen met je diepste verlangens. En van daaruit kun je richting geven aan jouw leven. 

In de natuur vind je antwoorden op jouw vragen, doe je nieuwe ontdekkingen over jezelf en maak je keuzes vanuit je hart. De natuur helpt je om jouw eigen kracht te vinden en leiderschap over je leven te nemen. Zodat je van daaruit anderen kunt leiden, inspireren en motiveren.

Deze leiderschapsreizen in Zuid-Afrika begeleid ik samen met wildernisgids Ian Read. Ian is een lokale gids. Hij zet zich met hart en ziel in voor het behoud van de natuurparken en specifiek voor de ontwikkeling en het behoud van het natuurpark iMfolozi, het oudste wildpark in Zuid-Afrika. Het is een voorrecht om samen met hem op trail te gaan. Zijn wijsheid en kennis van de natuur zorgen mede voor een enorme groei in het wezenlijke bewustzijn van de deelnemers.

leiderschapsreizen individuen

Ik organiseer deze reizen onder de vlag van Kenchaan Foundation. Door mee te gaan op deze trail geef je jezelf een onvergetelijke ervaring en draag je bij aan het behoud van de unieke Zuid-Afrikaanse wildernis.

De eerstvolgende reis naar iMfolozi, Zuid-Afrika staat gepland van 29 april tot 7 mei 2022. Deze is vol.
De tweede reis vindt plaats in september 2022. Dit is een besloten groep.

Ben je benieuwd wat deze leiderschapsreis voor jou kan betekenen, neem dan contact op. In 2023 plan ik weer nieuwe trails.

Wildernisgids Ian Read over trails in Zuid-Afrika

Meer weten?

Mocht je besluiten mee te gaan op trail dan gaat het als volgt in zijn werk: 

  • Allereerst een intake met mij, ergens in de natuur hier in Nederland.
  • Daarna volgt een eerste ontmoeting met de groep waarmee je de trail gaat maken. Tijdens deze ontmoeting bereid ik je mentaal en praktisch voor op de trail. 
  • Dan gaan we samen naar Afrika waar we in totaal acht nachten verblijven waarvan twee nachten in lodges en vijf nachten in de wildernis. 
  • Weer terug in Nederland volgt er een ontmoeting met de groep om ervaringen en gezette stappen te delen.
  • Naast dit programma kun je besluiten of je voorafgaand aan de trail en/of na terugkomst een individueel coachingsgesprek met mij wilt. 

Je maakt de trail in een groep van maximaal zeven deelnemers. In de stilte wordt je je bewust wordt van jouw zijn. waarbij de natuur spiegelt, je in contact komt met jezelf en door vergezichten tot belangrijke inzichten komt. We overnachten in de natuur, onder de sterrenhemel. We nemen alleen mee wat strikt noodzakelijk is, dus geen telefoons, computers, boeken, spelletjes etc. Wel krijg je een opschrijfboekje waarin je ervaringen en inzichten kwijt kan. We leven in het ritme van de natuur en respecteren de natuur volledig. We zijn even te gast op heilige grond.

Ik organiseer de trail onder de vlag van Kenchaan Foundation. De investering voor de trail bedraagt € 2.750,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een donatie van € 500,- aan Kenchaan foundation en exclusief de vlucht naar Durban (ca. € 850,-). Ik ontvang als facilitator geen fee. 

Door mee te gaan op deze trail geef je jezelf een onvergetelijke ervaring en de mogelijkheid om je natuurlijk leiderschap te vergroten. Tegelijkertijd steun je via je donatie het Unearthed Programma van Kenchaan in Zuid-Afrika. Dit programma helpt mensen die naast de Zuid-Afrikaanse wildparken leven om duurzaam hun lokale eigen onderneming te starten.

De eerstvolgende reis naar iMfolozi, Zuid-Afrika staat gepland van 29 april tot 7 mei 2022. Deze is vol.
De tweede reis vindt plaats in september 2022. Dit is een besloten groep.

Ben je benieuwd wat deze leiderschapsreis voor jou kan betekenen, neem dan contact op. In 2023 plan ik weer nieuwe trails.

Neem contact op

Jan Vink, directeur van Lanschot Kempen over zijn leiderschapsreis in Zuid-Afrika