Skip to main content

De natuur biedt je een plek waar je je kunt verbinden met je eigen natuur. Een plek om te ontdekken wat er nodig is om je ambities en dromen te realiseren.

LEIDERSCHAPSREIZEN VOOR INDIVIDUEN

Tijdens deze leiderschapsreis trek je de Zuid-Afrikaanse wildernis in. Met je bepakking op je rug wandel je in een kleine groep en twee zeer ervaren gidsen in stilte door de wildernis van het IMfolozi wildpark. Het oudste wildpark van Zuid-Afrika. Je slaapt onder de sterren, waakt bij het vuur en leeft zonder tijd, telefoon of andere vormen van afleiding. Het mooie is dat er geen programma is tijdens de trail. Je creëert als het ware je eigen proces, omdat je in die bijzondere omgeving weer in contact komt met jezelf en je basale oorsprong.

In de natuur vind je antwoorden op jouw vragen, doe je nieuwe ontdekkingen over jezelf en maak je keuzes vanuit je hart. De natuur helpt je om jouw eigen kracht te vinden en leiderschap over je leven te nemen. Zodat je van daaruit anderen kunt leiden, inspireren en motiveren.

leiderschapsreizen individuen

Ik organiseer deze reizen in samenwerking met de Kenchaan Foundation. Door mee te gaan op deze trail geef je jezelf een onvergetelijke ervaring en draag je bij aan het behoud van de unieke Zuid-Afrikaanse wildernis.

De eerstvolgende reizen naar iMfolozi, Zuid-Afrika staan gepland op 10 tot 19 mei 2024 en 9 tot 18 mei 2025.

Ben je benieuwd wat deze leiderschapsreis voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Deze leiderschapsreizen in Zuid-Afrika begeleid ik samen met wildernisgids Ian Read. Ian is een lokale gids. Hij zet zich met hart en ziel in voor het behoud van de natuurparken en specifiek voor de ontwikkeling en het behoud van het natuurpark iMfolozi, het oudste wildpark in Zuid-Afrika. Het is een voorrecht om samen met hem op trail te gaan. Zijn wijsheid en kennis van de natuur zorgen mede voor een enorme groei in het wezenlijke bewustzijn van de deelnemers. In de video hierboven verteld Ian wat meer.

Meer weten?

Je maakt deze reis als je toe bent aan een volgende stap in je leven. Als je op een kruispunt staat of als je de wens hebt iets in je leven te veranderen. De pure natuur van de wildernis helpt je om in contact te komen met je diepste verlangens. En van daaruit kun je richting geven aan jouw leven.

Mocht je besluiten mee te gaan op deze leiderschapsreis, dan gaat het als volgt in zijn werk:

  • Allereerst een intakegesprek, aan de oever van de Vecht in Nederhorst den Berg.
  • Daarna volgt een eerste ontmoeting met de groep waarmee je de trail gaat maken. Tijdens deze ontmoeting bereid ik je mentaal en praktisch voor op de trail. 
  • In Afrika verblijven we acht nachten in de wildernis, waarvan twee nachten in lodges. 
  • Weer terug in Nederland volgt er een ontmoeting met de groep om ervaringen en gezette stappen te delen.

De investering voor de trail bedraagt € 3.000,-. per persoon (afhankelijk van het aantal deelnemers). Dit bedrag is inclusief een donatie van € 500,- aan Kenchaan Foundation en exclusief de vlucht naar Durban. Ik ontvang als facilitator geen fee voor de begeleiding van de reis in Zuid-Afrika.

Mocht je behoefte hebben aan een coachingsgesprek vooraf en achteraf om je ervaring in Zuid-Afrika te verdiepen en te verankeren, dan kan dat uiteraard.

Door mee te gaan op deze trail geef je jezelf een onvergetelijke ervaring en de mogelijkheid om je natuurlijk leiderschap te vergroten. Tegelijkertijd steun je via je donatie het Unearthed Programma van Kenchaan in Zuid-Afrika. Dit programma helpt mensen die naast de Zuid-Afrikaanse wildparken leven om duurzaam hun lokale eigen onderneming te starten.

De eerstvolgende reis naar iMfolozi, Zuid-Afrika staat gepland van 10 tot 19 mei 2024.

Ben je benieuwd wat deze leiderschapsreis voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Neem contact op

Jan Vink, directeur van Lanschot Kempen over zijn leiderschapsreis in Zuid-Afrika