Title Image

KEYNOTES & WORKSHOPS

Ik voel een sterke drive om mensen en organisaties, en misschien zelfs wel de wereld, bewust te maken van het belang van natuurlijk leiderschap. In deze tijd van grote veranderingen, van ontelbare prikkels en een toekomst van de aarde die op zijn minst onvoorspelbaar is,  is er een grote behoefte aan houvast. Houvast die je nergens anders vindt dan in jezelf. Als je jezelf niet kent, of je denkt jezelf te kennen zonder echt de bodem te raken, is de kans groot dat je stuurloos bent.

“Natuurlijk leiderschap maakt mensen gelukkiger en succesvoller. Natuurlijk leiderschap draagt bij aan een betere wereld. Omdat iedereen acteert naar de beste versie van zichzelf.”

En dat is waar natuurlijk leiderschap over gaat: verbonden zijn met je natuurlijke zelf, autonoom handelen, op je eigen golf surfen, authentieke keuzes maken en zo bijdragen aan een wereld waarin je anderen weer inspireert om hun unieke rol in te nemen.

Als spreker verzorg ik prikkelende keynotes en workshops waarin ik mensen stof tot nadenken geef en ook aanzet tot actie. Hoe word je de bewuste creator van je eigen leven? Dat is de vraag die centraal staat!

Meer weten?