Title Image

COACHING & LEIDERSCHAP

Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ondersteun ik mensen en organisaties als coach en facilitator bij het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap. Als executive coach begeleid ik directeuren, managers en professionals. In teamverband werk ik met teams aan het vergroten van de effectiviteit, maar vooral aan de openheid en verbondenheid als onderscheidende factor van succes.

 

De natuur is geen voorwaarde voor het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap, maar zorgt wel voor een versnelling. Daarom ga ik met directie- en managementteams de natuur in voor een leiderschapsretraite. Voor directeuren, managers en professionals is er een individuele leiderschapsretraite naar Imfolozi, Zuid-Afrika. Een life changing experience. De Masterclass Natuurlijk Leiderschap, inclusief een driedaags verblijf in de Nederlandse natuur, is een uniek programma waarin natuurlijk leiderschap concrete handen en voeten krijgt.

 

Zoek je een programma op maat, specifiek voor jouw organisatie? Dat kan. Ik ga graag het gesprek aan om te kijken op welke wijze natuurlijk leiderschap binnen jouw organisatie versterkt kan worden!executive coaching jacqueline wiener

Even verstillen om daarna te kunnen versnellen. Dat is de essentie van coaching. Ik begeleid directieleden, managers en professionals die hun natuurlijk leiderschap willen versterken.

Leiderschap en teamontwikkeling

Leiderschap & teamontwikkeling gaan hand in hand. In mijn ontwikkeltrajecten laat ik mensen zich bewust worden van hun gedrag en daar ook verantwoordelijkheid voor nemen.


Masterclass Jacqueline Wiener natuurlijk leiderschap

Met dit veelzijdige leiderschapsprogramma van zes maanden ontwikkel je jouw leiderschap van binnenuit. Je verbindt je met jezelf en je omgeving om zo op natuurlijke wijze leiding te nemen en te geven. 

Leiderschapsreizen

Een leiderschapsreis in de ongerepte natuur is een indrukwekkende ervaring die je leven onherroepelijk verandert en je leiderschapskompas versterkt.

In mijn programma’s werk ik samen met andere ervaren professionals die net als ik gedreven worden door persoonlijke ontwikkeling en groei.

MIJN PARTNERS IN NATUURLIJK LEIDERSCHAP