Title Image

OVER NATUURLIJK LEIDERSCHAP VOOR DIRECTIELEDEN

Graag nodig ik je samen met Edsart Krijger uit voor een bijzondere avond.

Wat is het doel?

Jezelf en elkaar ontmoeten en samen Natuurlijk Leiderschap verdiepen. Van elkaar leren, elkaar inspireren, reflecteren en beelden uitwisselen over Natuurlijk Leiderschap. Ontdekken hoe je Natuurlijk Leiderschap effectief voor jezelf én voor jouw organisatie kunt inzetten.

Het is onze ervaring dat er – juist in gesprek met mensen die je niet of minder goed kent – verdieping ontstaat door ieders verhalen en door mooie gesprekken. En dat is waarom wij deze avond organiseren, op een mooie plek met lekker eten, met mensen die wij daar graag bij willen hebben.

hr professionals

Waarom doen wij dit?

In ons professionele leven houden wij ons bezig met natuurlijk leiderschap, met dat van onszelf en dat van anderen. Vanuit de overtuiging dat natuurlijk leiderschap individuen en organisaties duurzaam verder brengt. En wij genieten van het creëren van onderscheidende programma’s en de Masterclass Natuurlijk Leiderschap is daar een resultaat van. Wij zijn allebei nieuwsgierig, altijd in voor nieuwe ontmoetingen en inzichten en we houden ervan mensen met elkaar te verbinden.

Wanneer en waar?

Woensdag 3 april 2019, van 18.30 – 21.30 uur. Op een prachtige plek in de natuur aan het water van de Vecht, of als het weer niet meewerkt in de veranda bij het vuur.

Adres: Eilandseweg 27B, Nederhorst den Berg

 

Kosten

Deelname kost € 25,- voor het eten en de drankjes.

Aanmelden

Er is plek voor 7 mensen. Meld je uiterlijk vóór 8 mei aan via een e-mail naar jw@jacquelinewiener.nl.

 

Als het je op deze avond niet lukt, maar er graag een volgende keer bij wilt zijn, laat het me weten.
Wij zijn zeker van plan deze ontmoeting nog vaker te organiseren.

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Jacqueline en Edsart